TELEFOON:

0183 303447

Van Haaften Metaaltechniek is een ondernemend bedrijf gevestigd in Sleeuwijk, dat al ruim 13 jaar actief is in uiteenlopende bedrijfstakken zoals weg- en watersectoren, metaalbranche, scheepsbouw, machinebouw, voedselindustrie, grondbewerkingsmachines en de land- en tuinbouw.
Wij verbinden deze gevarieerde sectoren binnen onze kernactiviteit: het samenstellen, lassen en afwerken van halffabricaten. Wat ons uniek maakt is dat wij ons niet alleen richten op serieproducten, maar dat ons productieproces ook zeer geschikt is voor het maken van one-offs. Dankzij onze gespecialiseerde vakkennis, ervaring en doordacht productieproces, kan uw ontwerp bij ons vertaald worden naar een kwalitatief hoogwaardig product.

Ons doel voor iedere opdracht is meerwaarde creëren door het produceren en leveren van een kwaliteitsproduct dat bijdraagt aan de prestatie van uw project. Dit realiseren wij met ons moderne machinepark, waarin alle soorten constructie- en plaatwerken gefabriceerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan lasersnijden, plasmasnijden, oxy-snijden, knippen, ponsen, kanten en walsen. Groot of klein is, en in de meest denkbare materialen zoals RVS, Aluminium, staal of combinaties daarvan, alles is mogelijk! Wij beschikken over de kennis en kunde om uw product te (re)engineren door middel van Autocad en/of Inventor. Dit is een modern digitaal 3D-pakket wat ons de mogelijkheid geeft om vrijwel ieder product te ontwerpen dat uit metaal vervaardigd dient te worden.

Bij ons kunt u dus voor vrijwel ieder (metaal) product terecht! Dit geeft natuurlijk eindeloosveel mogelijkheden, maar om u toch van een beetje context te voorzien, dit is een kleine greep uit onze mogelijkheden: attracties, bruggen tanks, silo’s, telescopische spudpalen, vacuümzuigers, frames, constructiewerken & kunstwerken uit de meest uiteenlopende soorten staal waaronder; Aluminium, RVS, Staal, COR-TEN staal en/of Kunststof.
Daarnaast hecht Van Haaften Metaaltechniek enorm groot belang aan een solide en betrouwbare verbinding. Door deel te worden van uw productieproces en een open communicatie, waarin niets te veel is, en alles bespreekbaar, kunnen wij zo discreet mogelijk voor u aan de slag. 

metaaltechniek

VOOR BEDRIJVEN / ORGANISATIES

Hier kunt u uw vraag stellen aan van Haaften Metaal Techniek. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij streven er naar uw vraag binnen 2 dagen te beantwoorden.